Post by handpresednoirust on Mar 8, 2022 8:29:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thimbleweed Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thimbleweed Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack klíče ▞▞▞
▞▞▞ Thimbleweed Park 2022 version ▞▞▞
Thimbleweed Park Seikkailu lqmu
Thimbleweed Park Pakikipagsapalaran lzc
Ke konci to začíná být nuda
Naprosto úžasná hra, pokud máte rádi point and click adventury! Stojí to za ty peníze. Udělejte si laskavost a získejte ji
Hodně slibů, ale konec byl zklamáním. Postavy se mi líbily, děj byl zajímavý a udržoval mě v chuti hrát. Prospěl by mi nějaký druh deníku, protože nemůžu často hrát a často bych zapomněl, co jsem měl dělat dál. Zklamaný koncem, mohl jsem udělat mnohem víc!
Chudý.
Zpočátku jsem neměl rád hru, jak jsem zvyklý jen ukazovat a klikat a pohybovat se ve hře, ani jsem nebyl zvyklý na výběr dialogu hráče. Jakmile si zvyknete na rozhraní, je to skutečně zábavná hra. Velmi chytrý a miluji vtipné/vtipné dialogy. Ransome a Madam Morena jsou hysteričtí. Trvalo dlouho, než jsem to plně přehrál. Vřele doporučuji!
Líbil se příběh a zkušenost.
Úžasný! Během celé hry jsem neměl žádné problémy. Hra je skvělá! Zajímavé, vtipné a tak akorát výzva. Jedna z nejlepších her, co jsem kdy na mobilu hrál. Být k dispozici na google pass je také jednoznačné plus. Rozhodně doporučuji!
Milujte hru. Škoda, že nesynchronizuje uložené hry mezi zařízeními.
Důkladně si užil. Nostalgický, ale má svou vlastní identitu a originální nápady. Doufám, že takových bude víc.
Nechápal jsem to
Zpátky do slavných časů point and click adventur. Ano, toto je skvělá návyková hra, která vypadá a působí jako klasika od Sierry a LucasArts.
Tohle bylo úžasné hrát! Nikdy jsem nehrál žádnou starou pointu a kliky, ale tohle bylo samo o sobě okouzlující a zábavné. Nejprve jsem to hrál na příležitostné, což způsobilo, že některá řešení byla velmi... zvláštní. Ale plánuji to znovu navštívit a použít předměty, které se mi v té době zdály nadbytečné a nemístné v příležitostné obtížnosti. Rozhodně má hodnotu pro opakování!
**Jedna hodina 24 minut do hraní hry** Skvělá hra, dokud strýček Chuck nezačal 2glitch. Bez ohledu na to, kterou možnost si vyberu2say, stále to říká to samé: "Jen jsem chtěl 2say, jak moc tě miluji......." , která nikam nevede. PŘEDPOKLADÁM SE, že 2b dokážu od něj dostat inkoust, 4 pásku do tiskárny, ale když jsem šel2talk2him, nejprve mi omylem upadl telefon a když jsem ho chytal, stlačil jsem jednu z odpovědí, což mě nikam nevedlo, takže jsem znovu kliknul2talk2him&jeho STUCK říká to samé bez ohledu na to, co si vyberu, od té doby
Hrál jsem příležitostně i hardcore. Byla to velmi zábavná hra. Hádanky jsou těžké, ale nejsou nelogické. Nikdy neexistuje hádanka, která by vás frustrovala svou logikou. I když může být obtížné vyřešit hádanky, hra vás netrestá a umožňuje vám zkusit vyřešit hádanku několikrát. Jedinou nevýhodou je, že u mobilní verze může být těžké kliknout na něco, pokud je to malé, například na knihu na polici. Skvěle jsem se bavil a hrál jsem to několikrát.
Velice zklamán. Moc jsem se na to těšil, ale ta hra je opakující se a nezáživná :-(
This Game Will Stick With Me Forever Toto je upřímně jedna z nejfantastičtějších her, které jsem za dlouhou dobu hrál, už nějakou dobu jsem nepocítil lásku k dobré a dobře opečovávané hře. Miluju Monkey Island, Space Quest, Kings Quest, Leisure Suit Larry, Maniac Mansion, Broken Sword..... Na co si jen vzpomenete, tato hra běží s těmito obry a upřímně přidává takový svěží, živý a neuvěřitelný zážitek s klasickým vzhledem. a tolik moderní přitažlivosti. Moc vám děkuji, že jste to vytvořili, legendy!
Funguje lépe než ambien.
tato hra byla rly cool. jako někdo, kdo MILUJE únikové hry, tato hra svědila na podobném místě. dokončení mi trvalo asi týden a musel jsem použít funkci nápovědy několikrát, ale to znamená, že musíte KAŽDOU prozkoumatelnou oblast využít několikrát v průběhu hry, což je super cool, jen ne něco, byl dobrý v mém nepozorném adhd. cestou jsem se ještě bavil. ten konec nebyl můj oblíbený, musím říct, že mi připadal nenaplněný. ta cesta stála za to
Pokud máte rádi opravdovou adventuru (ve starém dobrém slova smyslu), bude se vám to líbit. Cítil jsem se, jako bych byl na cestě. Úžasná hra! Stojí za každý cent, doporučil bych to každému, zvláště těm, jako jsem já, kteří si pamatují, co to vlastně adventura je (nenalezení objektů na obrázku) Děkuji vývojářům a další, prosím
Ta hra je dobrá ale je na ní blbý to že třeba musím najít heslo od trezoru ale nikde není chtělo by to víc navigace
Dobrá hra, ale došlo ke kritické chybě, která mi brání v otevření hry, hlásí to, že chybí soubor obb. Pomoc? Děkuji za odpověď, poslal jsem e-mail týmu podpory a čekám na odpověď.
Sotva dokážu slovy vyjádřit, jak moc tuto hru miluji, nemyslím si, že potřebuje dlouhou recenzi, pokud jste milovali hraní point and click adventur v 80. letech, pak se vám bude líbit. nechtěl jsem, aby to skončilo. Prosím, pokračujte ve vytváření skvělých dobrodružných her a já je budu nadále kupovat. Skvělá práce, kluci!
za prvé to nebude konečná recenze, protože miluji tyto typy her a přeji si, aby je někdo všechny vrátil. Strávil jsem hodinu v online chatovací místnosti s google play a snažil jsem se to vyřešit. Plně jsem plánoval, že to zkusím koupit znovu později. Google mi řekl, že jste možná měli při nákupu limit na zařízení nebo něco podobného.jen fyi v případě, že byste chtěli kontaktovat google na téma, které se ukázalo jako zakoupené v mých aplikacích, dokud nebude nainstalováno a poté požádáno o peníze
Myslím, že tato hra byla plýtvání mými dobrými penězi. Jsem senior s omezeným příjmem a chci své peníze zpět!
Může mi někdo říct, jak zprovoznit tiskárnu v Deloresově příběhu?
Vynikající adventura, která si opravdu zaslouží stát ve stejném kruhu jako klasika jako Monkey Island.
Vlastně tady nemám moc stížností.. Myslím 4. stěna? Kdo potřebuje jeden.. Vynikající příběh a MILUJU úplný kompliment komentářů.. Některé drobné problémy s některými menšími položkami kvůli tomu, že nemám šikovné prsty.. funkce zoom by byla mým jediným požadavkem
Chtěl bych vrátit peníze, hrál jsem pouze 2 minuty, ne pro mě
Nelze hrát hru. Přijímá „kritická chyba“.
Úžasná hra! Byl fanouškem Maniac Mansion a chtěl něco takového. Tato hra je skvělá a nejen pro nostalgii. Hlasové hraní, hádanky a příběhy jsou skvělé. Hraju si to se svou 7letou dcerou a moc se jí to líbí. Jsou tam nějaké vtipy pro dospělé, takže ty s ní přehlédnu.
Skvělá hra, velmi zábavná a s několika poutavými hádankami. Cítil jsem, že rytmus je nevyvážený: najednou se všechno děje příliš rychle a hra končí rychleji, než jsem čekal. Kromě toho patří mezi nejlepší dobrodružství na Androidu.
Jedna z nejlepších point n click adventur všech dob. Absolutně stojí za každý cent. Milujte humor, drama, zvraty. Skvělé psaní a hratelnost s logickým řešením problémů. Mistrovské dílo.
Skvělá point and click adventura. Hrál jsem na casual a pak jsem si šel znovu zahrát na druhou obtížnost, jakmile jsem skončil. Mile mě překvapilo, kolik obsahu extra obtížnost přidala - myslím, že podruhé mi to trvalo déle. Je to slušná délka na cca 8 hodin obsahu a úplně mě to chytlo. Je tam dobrý děj a slušný vývoj postav a hlavně je to docela vtipné. Důkladně jsem si to užil Plyne to dobře a většinu hádanek jsem zvládl vyřešit sám
Hra se mi líbila, ale kde jsou úspěchy. Ukládání do cloudu by bylo taky fajn.
skvělá hra, vůbec ne jednoduchá. stojí za každý cent. je to vtipné a zábavné
Úžasná hra..miluji, že můžete hrát přepínání mezi více postavami.Milujte umění, postavy, příběh, humor, všechno. Nemůžu se dočkat, co vymyslíte příště. 🙂🌟🌟🌟🌟🌟
Jaká fantastická hra. To vyvolalo tolik vzpomínek na hraní starých her Lucas Arts jako Monkey Island a Zach Mcckcracken a Alien Mund Benders. Opravdu dobře sestavená hra navozující nostalgii. Pro ty, kteří mají negativní recenze, musíte být buď příliš mladí na to, abyste si pamatovali hry, které jsem jmenoval výše, nebo prostě nerozumíte kvalitní, vtipné adventuře.
Úžasné, skvělá zábava. Vezme mě zpět do her Monkey Island z doby, kdy jsem byl dítě!
Čekal jsem na tuto hru rok, abych si mohl našetřit dostatek kreditu Play, abych si ji mohl koupit, a páni, tohle je jedna z nejlepších her, kterou jsem kdy hrál. Tuto hru naprosto zbožňuji. Kresba je ohromující, příběh je přesvědčivý a postavy jsou zábavné a zároveň zajímavé. Jen 2 hodiny, ale miluji Thimbleweed Park. Kdysi jsem hrál Monkey Island a tohle je stejně dobré!! Pokud si nejste jisti, zda za to vybrat 8,99 GBP, UDĚLEJTE TO. Nebudete litovat, slibuji!
Velmi nudné a opakující se imo. Přestože jsou hlasy postav a příběh docela dobré, po chvíli mě všechny ty dialogy začaly štvát. Ovládací prvky jsou nepříjemné, protože rozsah zvýraznění pro interakci s objekty nebo dokonce dialog pro výběr je velmi malý. Nedovedu si představit utratit 10 dolarů za tohle... možná 3 dolary
Zábavná hra, velmi připomínající staré adventury. Jedinou výtku mám k tomu, že návod nevysvětloval proces ukládání her do různých slotů. Ale rozhodně bych to doporučil a doufám, že si v budoucnu koupím další hry od těchto lidí.
Zasekl jsem se, tak jsem to vzdal a podíval se na procházku. Zjistil jsem, že existují věci, které musím udělat v určitých rozkazech, o většině z nich jsem neměl ponětí ze hry. Nemohl jsem se vrátit a udělat je poté, abych pokračoval, takže jsem se zasekl. Nechtěl jsem začínat od začátku a abych se někam dostal, musel jsem postupovat krok za krokem. Grafika a příběh jsou skvělé, ale zklamala mě hratelnost.
Zatím nejlepší hra v obchodě Play. Jakmile jsem s touto hrou skončil, snažil jsem se najít podobné hry, abych mohl získat podobnou zkušenost a žádné tam nejsou... jen mě to nutí hrát tuto hru znovu. Já prostě miluji lásku miluji tuto hru.
Thimbleweed Park Adventure yzm
Thimbleweed Park Dobrodružné buby
Úžasná hra. Nakonec jsem to koupil znovu na psn. Kvůli malé obrazovce mého telefonu mi chyběly malé věci.
Bezpochyby nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál na mobilu!! Skvělý příběh a dostal mě během několika minut hraní.Je tam docela dobré množství humoru a postavy jsou sympatické a zapamatovatelné. Doporučil bych pro fanoušky oldschoolových adventur a také pro každého, kdo hledá zábavnou a vzrušující hru, do které se opravdu dostane. 5 z 5 snadno!! Díky za tak skvělou hru!! Udělejte prosím v budoucnu něco podobného!!
Nejlepší hra, kterou jsem na androidu hrál. Hrál jsem mnoho her, ale ke 100% dokončení této hry jsem hrál celkem 40 hodin. Několikrát jsem usnul, takže to bylo spíš 30. Bylo to zábavné a náročné během celé hry. Takové hry miluji. Bravo vývojářům. Zabývám se opravou, instalací, upgradem a vzdálenou podporou počítačů/mobilů/chytrých zařízení. Tato hra má mnoho částí, kde se probírají stará počítačová zařízení se starými styly programování a binární. Miluji to!!!Nedokážu vysvětlit, jak dobrá tato hra byla, příběh a hratelnost byly úžasné. Zjistil jsem, že to nechci odložit, protože jsem musel vědět, co se bude dít dál. Příběh byl vážný a vtipný ve správných okamžicích, hádanky byly poutavé, aniž by byly přehnaně obtížné, a grafika tomu dodává jedinečný pocit. Postavy byly fantastické. Nemůžu to dost doporučit, s tímhle to vývojáři trefili do zlata. Nikdy jsem opravdu neutrácel peníze za nákup her, protože jsem na mizině, ale viděl jsem tuto hru mezi doporučenými a okamžitě jsem si zamiloval pixel art na jejich fotkách. Po čase jsem se konečně odhodlal na to hýřit a nelituji toho! Měl jsem asi 19 hodin hraní a miloval jsem každou vteřinu. Umění je tak krásné a děj je tak zábavný, že jsem nikdy nechtěl hru odložit, protože jsem byl tak zaujatý příběhem. OPRAVDU DOPORUČUJI koupi hry! Super zábava!
Výložník!!! Vzalo mě o 25 let zpět do minulosti do mých starých dobrých vzpomínek. Skvělá hra, skvělá práce a super zábava. Počítejte se mnou na vašem příštím koncertu. Jedna věc však je, že si myslím, že pixelovaná grafika by měla být upgradována na moderní styl s vysokým rozlišením, nebo pokud to nebude moc práce, měla by mít vyšší rozlišení i pixelované umění.
Pony Town - Social MMORPG رول پلیئنگ paxq
Je to dobré. Jen bych si přál, abychom nemuseli běžet obě chary najednou. Zpomaluje hru, protože druhý nenásleduje, takže musíte spustit jednu charu k okraji obrazovky, posunout se zpět k druhé a spustit je, abyste ji dohnali. Hru kvůli tomu neustále mažu, zapomeň, PROČ jsem smazal, pak nainstaluji a zapamatuji si a znovu smažu. Příliš zdlouhavé.